| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Pacific
(2010)
Kategorite:
Aksion Aventure Drame
Shkrimtari:
N/A
Gjatesia:
530 min
Aktoret:
James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda, Sebastian Bertoli
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA