| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Disorder
(2015)
Kategorite:
Drame Thriller
Shkrimtari:
Alice Winocour, Jean-Stéphane Bron (in collaboration with), Robin Campillo (script consultant), Vincent Poymiro (script consultant)
Gjatesia:
98 min
Aktoret:
Matthias Schoenaerts, Diane Kruger, Paul Hamy, Zaïd Errougui-Demonsant
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA