| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Gran Torino
(2008)
Kategorite:
Drame
Shkrimtari:
Nick Schenk (screenplay), Dave Johannson (story), Nick Schenk (story)
Gjatesia:
116 min
Aktoret:
Clint Eastwood, Christopher Carley, Bee Vang, Ahney Her
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA