| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Mumbai Diaries
(2010)
Kategorite:
Dokumentar Drame
Shkrimtari:
Kiran Rao
Gjatesia:
100 min
Aktoret:
Prateik, Monica Dogra, Kriti Malhotra, Aamir Khan
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA