| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bonnie and Clyde
(1967)
Kategorite:
Biografi Drame Krim
Shkrimtari:
David Newman, Robert Benton
Gjatesia:
111 min
Aktoret:
Warren Beatty, Faye Dunaway, Michael J. Pollard, Gene Hackman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA