| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Mood Indigo
(2013)
Kategorite:
Drame Fantazi Komedi
Shkrimtari:
Michel Gondry (scenario), Luc Bossi (scenario), Boris Vian (novel)
Gjatesia:
94 min
Aktoret:
Romain Duris, Audrey Tautou, Gad Elmaleh, Omar Sy
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA