| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Trash
(2014)
Kategorite:
Aventure Drame Krim
Shkrimtari:
Andy Mulligan (based on the novel by), Felipe Braga (additional material), Richard Curtis (screenplay)
Gjatesia:
114 min
Aktoret:
Rickson Tevez, Wagner Moura, José Dumont, Daniel Zettel
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA