| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Pride and Prejudice and Zombies
(2016)
Kategorite:
Aksion Horror Romance
Shkrimtari:
Burr Steers (screenplay), Jane Austen (Quirk Books novel), Seth Grahame-Smith (Quirk Books novel)
Gjatesia:
107 min
Aktoret:
Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Ellie Bamber
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA