| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Taxi Driver
(1976)
Kategorite:
Drame Krim
Shkrimtari:
Paul Schrader
Gjatesia:
113 min
Aktoret:
Diahnne Abbott, Frank Adu, Victor Argo, Gino Ardito
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA