| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Departed
(2006)
Kategorite:
Drame Krim Thriller
Shkrimtari:
William Monahan (screenplay), Alan Mak, Felix Chong
Gjatesia:
151 min
Aktoret:
Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA