| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Catch Me If You Can
(2002)
Kategorite:
Biografi Drame Krim
Shkrimtari:
Jeff Nathanson (screenplay), Frank Abagnale Jr. (book), Stan Redding (book)
Gjatesia:
141 min
Aktoret:
Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA