| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Bourne Legacy
(2012)
Kategorite:
Aksion Aventure Thriller
Shkrimtari:
Tony Gilroy (screenplay), Dan Gilroy (screenplay), Tony Gilroy (story), Robert Ludlum (inspired by "The Bourne Series" created by)
Gjatesia:
135 min
Aktoret:
Jeremy Renner, Scott Glenn, Stacy Keach, Edward Norton
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA