| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Freetown
(2015)
Kategorite:
Aksion Drame Thriller
Shkrimtari:
Melissa Leilani Larson, Garrett Batty
Gjatesia:
113 min
Aktoret:
Henry Adofo, Michael Attram, Alphonse Menyo, Phillip Adekunle Michael
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA