| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Shawshank Redemption
(1994)
Kategorite:
Drame Krim
Shkrimtari:
Stephen King (short story "Rita Hayworth and Shawshank Redemption"), Frank Darabont (screenplay)
Gjatesia:
142 min
Aktoret:
Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA