| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
A Beautiful Mind
(2001)
Kategorite:
Biografi Drame
Shkrimtari:
Akiva Goldsman, Sylvia Nasar (book)
Gjatesia:
135 min
Aktoret:
Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, Christopher Plummer
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA