| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Fan
(2016)
Shkrimtari:
Maneesh Sharma (story), Habib Faisal (screenplay), Habib Faisal (dialogue), Sharat Katariya (dialogue)
Gjatesia:
142 min
Aktoret:
Shah Rukh Khan, Joelle Koissi, Farah Ahmed, Mariola Jaworska
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA