| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Don't Move
(2004)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Margaret Mazzantini (novel), Margaret Mazzantini (screenplay), Sergio Castellitto (screenplay)
Gjatesia:
125 min
Aktoret:
Penélope Cruz, Sergio Castellitto, Claudia Gerini, Natalia Barcelò
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA