| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Gremlin
(2017)
Kategorite:
Horror Thriller
Shkrimtari:
Ryan Bellgardt, Ryan Bellgardt, Josh McKamie, Andy Swanson
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Adam Hampton, Kristy K. Boone, Catcher Stair, Katie Burgess
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA