| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Cloverfield Paradox
(2018)
Shkrimtari:
Oren Uziel (story by), Doug Jung (story by), Oren Uziel (screenplay by)
Gjatesia:
102 min
Aktoret:
Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo, Daniel Brühl, John Ortiz
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA