| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Star Wars: The Last Jedi
(2017)
Kategorite:
Aksion Aventure Fantazi
Shkrimtari:
Rian Johnson, George Lucas (based on characters created by)
Gjatesia:
152 min
Aktoret:
Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA