| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Last Flag Flying
(2017)
Kategorite:
Drame Komedi Lufte
Shkrimtari:
Richard Linklater (screenplay), Darryl Ponicsan (screenplay), Darryl Ponicsan (novel)
Gjatesia:
125 min
Aktoret:
Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell, J. Quinton Johnson
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA