| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Day of the Dead: Bloodline
(2018)
Kategorite:
Horror
Shkrimtari:
Mark Tonderai, Lars Jacobson, George A. Romero (based on the motion picture "Day of the Dead" by)
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Jeff Gum, Marcus Vanco
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA