| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Strange Ones
(2017)
Kategorite:
Drame Thriller
Shkrimtari:
Christopher Radcliff (story), Christopher Radcliff, Lauren Wolkstein (story)
Gjatesia:
81 min
Aktoret:
Alex Pettyfer, James Freedson-Jackson, Emily Althaus, Gene Jones
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA