| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Thor: Ragnarok
(2017)
Kategorite:
Aksion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Eric Pearson, Craig Kyle, Christopher Yost, Stan Lee (based on the comics by), Larry Lieber (based on the comics by), Jack Kirby (based on the comics by)
Gjatesia:
130 min
Aktoret:
Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA