| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Khali the Killer
(2017)
Kategorite:
Drame Krim
Shkrimtari:
Jon Matthews, Jon Matthews
Gjatesia:
89 min
Aktoret:
Richard Cabral, Ryan Dorsey, Corina Calderon, Joey Abril
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA