| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Wolf Warrior II
(2017)
Kategorite:
Aksion Drame Lufte
Shkrimtari:
Qun Dong, Yan Gao, Yi Liu, Jing Wu
Gjatesia:
126 min
Aktoret:
Jing Wu, Frank Grillo, Celina Jade, Gang Wu
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA