| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bad Day for the Cut
(2017)
Kategorite:
Thriller
Shkrimtari:
Chris Baugh, Brendan Mullin
Gjatesia:
99 min
Aktoret:
Nigel O'Neill, Susan Lynch, Józef Pawlowski, Stuart Graham
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA