| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Bon Cop Bad Cop 2
(2017)
Kategorite:
Aksion Komedi Krim
Shkrimtari:
Patrick Huard
Gjatesia:
126 min
Aktoret:
Colm Feore, Erik Knudsen, Sarah-Jeanne Labrosse, Lucie Laurier
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA