| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
American Assassin
(2017)
Kategorite:
Aksion Thriller
Shkrimtari:
Stephen Schiff (screenplay by), Michael Finch (screenplay by), Edward Zwick (screenplay by), Marshall Herskovitz (screenplay by), Vince Flynn (based on the novel by)
Gjatesia:
112 min
Aktoret:
Dylan O'Brien, Charlotte Vega, Christopher Bomford, Chris Webster
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA