| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Adventurers
(2017)
Kategorite:
Aksion Aventure Krim
Shkrimtari:
Chi Kwong Cheung, Stephen Fung, Zhichao Ha, Xiaozhuang Huang, Yiu Fai Lo, Todd Weinger (additional writing)
Gjatesia:
108 min
Aktoret:
Jean Reno, Andy Lau, Qi Shu, Jingchu Zhang
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA