| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Atomic Blonde
(2017)
Kategorite:
Aksion Mister Thriller
Shkrimtari:
Kurt Johnstad (screenplay by), Antony Johnston (based on the Oni Press graphic novel series "The Coldest City" written by), Sam Hart (based on the Oni Press graphic novel series "The Coldest City" illustrated by)
Gjatesia:
115 min
Aktoret:
Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA