| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
(18+)The Duke of Burgundy
(2014)
Kategorite:
Drame Mister Romance
Shkrimtari:
Peter Strickland
Gjatesia:
104 min
Aktoret:
Chiara D'Anna, Kata Bartsch, Sidse Babett Knudsen, Monica Swinn
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA