| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
1922
(2017)
Kategorite:
Drame Horror Krim
Shkrimtari:
Zak Hilditch, Stephen King (short story)
Gjatesia:
101 min
Aktoret:
Thomas Jane, Molly Parker, Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA