| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Leatherface
(2017)
Kategorite:
Horror Thriller
Shkrimtari:
Kim Henkel (based on characters created by), Tobe Hooper (based on characters created by), Seth M. Sherwood (screenplay)
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Finn Jones, Stephen Dorff, Lili Taylor, Nicole Andrews
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA