| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
The Meyerowitz Stories (New and Selected)
(2017)
Kategorite:
Drame Komedi
Shkrimtari:
Noah Baumbach
Gjatesia:
110 min
Aktoret:
Adam Sandler, Grace Van Patten, Dustin Hoffman, Elizabeth Marvel
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA