| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Dunkirk
(2017)
Kategorite:
Aksion Drame Histori
Shkrimtari:
Christopher Nolan
Gjatesia:
106 min
Aktoret:
Fionn Whitehead, Damien Bonnard, Aneurin Barnard, Lee Armstrong
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA