| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Mom
(2017)
Kategorite:
Drame Filma Indian
Shkrimtari:
Girish Kohli
Gjatesia:
146 min
Aktoret:
Sridevi, Akshaye Khanna, Adnan Siddiqui, Sajal Ali
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA