| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
(18+)The Blue Room
(2014)
Kategorite:
Krim Romance Thriller
Shkrimtari:
Stéphanie Cléau (screenplay), Mathieu Amalric (screenplay), Georges Simenon (novel)
Gjatesia:
76 min
Aktoret:
Mathieu Amalric, Léa Drucker, Stéphanie Cléau, Laurent Poitrenaux
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA