| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Sachin(2017)
(2017)
Kategorite:
Drame Filma Indian
Shkrimtari:
Siva Ananth, James Erskine, Sandeep Srivastava (hindi dialogue), Ajit Bhure (marathi dialogue)
Gjatesia:
138 min
Aktoret:
Mayur More, Sachin Tendulkar, Mahendra Singh Dhoni, Virender Sehwag
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA