| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Tubelight
(2017)
Kategorite:
Drame Filma Indian Lufte
Shkrimtari:
Kabir Khan (screenplay), Parveez Sheikh (screenplay), Manurishi Chadha (dialogue)
Gjatesia:
136 min
Aktoret:
Salman Khan, Sohail Khan, Om Puri, Mohammed Zeeshan Ayyub
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA