| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Cars 3
(2017)
Kategorite:
Animacion Aventure Komedi
Shkrimtari:
Brian Fee (original story by), Ben Queen (original story by), Eyal Podell (original story by), Jonathon E. Stewart (original story by), Kiel Murray (screenplay), Bob Peterson (screenplay), Mike Rich (screenplay)
Gjatesia:
102 min
Aktoret:
Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA