| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Wu Kong
(2017)
Kategorite:
Aksion Fantazi
Shkrimtari:
Hai Huang, Hezai Jin, Chi-kin Kwok, Fan Wenwen, Henri Wong
Gjatesia:
130 min
Aktoret:
Eddie Peng, Shawn Yue, Ni Ni, Xiao Bai
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA