| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Sniper: Ultimate Kill
(2017)
Kategorite:
Aksion Drame Thriller
Shkrimtari:
Michael Frost Beckner (based on characters created by), Chris Hauty, Crash Leyland (based on characters created by)
Gjatesia:
90 min
Aktoret:
Billy Zane, Tom Berenger, Danay Garcia, Juan Sebastián Calero
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA