| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Una
(2016)
Kategorite:
Drame
Shkrimtari:
David Harrower (based on his play "Blackbird")
Gjatesia:
94 min
Aktoret:
Ruby Stokes, Rooney Mara, David Shields, Ben Mendelsohn
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA