| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Wind River
(2017)
Kategorite:
Drame Krim Mister
Shkrimtari:
Taylor Sheridan
Gjatesia:
107 min
Aktoret:
Kelsey Asbille, Jeremy Renner, Julia Jones, Teo Briones
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA