| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
(2017)
Kategorite:
Biografi Drame Histori
Shkrimtari:
Loung Ung (screenplay), Angelina Jolie (screenplay), Loung Ung (based on the book "First They Killed My Father" by)
Gjatesia:
136 min
Aktoret:
Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata, Tharoth Sam
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA