| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
God of War
(2017)
Kategorite:
Aksion Histori
Shkrimtari:
Frankie Tam, Maria Wong, MengZhang Wu
Gjatesia:
128 min
Aktoret:
Wenzhuo Zhao, Sammo Kam-Bo Hung, Yasuaki Kurata, Regina Wan
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA