| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Blind
(2017)
Kategorite:
Drame Romance
Shkrimtari:
Diane Fisher (story by), John Buffalo Mailer
Gjatesia:
98 min
Aktoret:
Demi Moore, Alec Baldwin, Dylan McDermott, Viva Bianca
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA