| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Temple
(2017)
Kategorite:
Histori Horror
Shkrimtari:
Simon Barrett (screenplay)
Gjatesia:
78 min
Aktoret:
Naoto Takenaka, Asahi Uchida, Logan Huffman, Brandon Sklenar
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA