| Regjistorhu
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA
Ghost House
(2017)
Kategorite:
Horror Thriller
Shkrimtari:
Kevin O'Sullivan (screenplay), Jason Chase Tyrrell (screenplay), Rich Ragsdale (story), Kevin Ragsdale (story), Jason Chase Tyrrell, Kevin O'Sullivan
Gjatesia:
89 min
Aktoret:
Scout Taylor-Compton, James Landry Hébert, Mark Boone Junior, Michael S. New
Kërkon me shumë?
Je një publikues, kërkon që të japesh mendime mbi filmat.Këeto jane disa nga mundësitë që do të kesh pasi të regjistrohesh!
  • Diskuto dhe vlerëso Filma
  • Ngarko Filma
  • Ndërto koleksionin tënd te Filmave
  • Ruaj dhe komento filmat e preferuar
  • Ndaj filmat që do të shikosh me vonë
Regjistrohu
Kodi CAPTCHA